Alla inlägg den 17 januari 2011

Av carpe - 17 januari 2011 21:28

Jag har haft en fantastiskt fysisk vecka! Tis, ons, tors var jag ute och gick med Charlie och hundarna, fre var vi ute, lör var jag ute och joggade och igår tog jag iof vilodag men det tog jag igen idag med att handwalka Tinky 45 min upp till Abtwil och sedan springa med honom på sandbahn. Snacka om att det var jobbigt, Tinky tyckte det var dökul att springa naken utan ryttare i vårsolen! Mysigt, vi stannade och åt en massa gräs också (Tinky åt alltså, inte jag:P) innan vi vände hem.

 Helt fantastiskt väder här. Solen värmer, snön är borta och fåglarna kvittrar, NICE!! Det till och med luktar vår! Var därför tvungen att sticka ut och jogga igen på kvällen med Ceasar, så skönt i luften<3


Mackan åkte till Florida idag, så Anneli, nu får du terrorisera honom om Argentina i en hel vecka utan att jag behöver se det;-)) men jag vill höra allt sen haha!


Var på Casinot i fredags.. inte bra alls för plånboken.. Först var rouletten min bästa vän. Sen bytte de ut snubben som spinnar mot en tjej. Då försvann alla mina brickor. Snyft. Så vi fick ägna oss åt att lyssna på Sandor som satt och sjöng "I Wanna Dance With Somebody" offentligt haha.. (Ja han hade fått i sig några Cuba Libre:P) Sedan in till Trischli men vi kom hem skapligt i tid!








Ovido - Quiz & Flashcards