Alla inlägg den 12 januari 2011

Av carpe - 12 januari 2011 21:03

Nu så. Nu ska vi se vad som händer. För det första så har vi tävlingspaus vilket är lika med BORING!! Hur ska man orka...!! Vi har nån liten skittävling Würenlos med bebisarna men mer blir det inte förrän i mars...:(( då blir det Arezzo tyvärr.


Sen har vi fått en ny häst, Cassin 3 e: Cassini, ett litet gulligt skimmelsto född 2004. Jag kallar henne Kajsa. Cassin kan man ju inte gå runt och säga.


Längtar till nästa vecka dock..!


Kanske åker jag till Basel för att titta lite, beror på när jag är ledig.

Idag gick jag och Ceasar in till stan. Gör aldrig om det! Backe upp backe ner brukar det ju heta men här var det mer "backe upp, backe upp och backe lite mera upp!" (vilket jag iof borde ha vetat efter Magda/Adam-promenaden, men jag hade väl förträngt det antar jag..). Till slut hade jag gått en halvcirkel runt om stan och sedan var jag tvungen att gå tillbaka en annan väg för att överhuvudtaget kunna komma ner till stan. Dessa schweizerberg, vem bygger städer på berg? Det som bör ta en halvtimma tog mig 1h 15 min.. suck. Ceasar ligger och sover nu, stackaren är säkert helt utmattad, så mycket brukar vi inte gå.

  Igår var jag och Charly ute och promenerade en timma också. Jag har gjort ett nyårslöfte om att jag ska försöka gå med hunden varje dag, minst 20-30 min. Där är Charly väldigt bra, pushar mig att inte vara lat och han, Purzl och Aysha följer gärna med. Tycker om att promenera med honom, vi kan prata om allt, skönt.

Har redan ätit upp allt godis från Sverige, snyft. Fint satt det;)


Som sagt, nästa vecka it is! :D




Från bildens högra hörn och nerför berget kom jag.Gick upp och sen ner till byggnaderna till vänster i bilden..Säntis är berget i bakgrunden, mitt favvoberg i hela världen.;)



   

St Gallen sett uppifrån. Jag bor i byn som skymtar i bakgrunden.



Vårt berg Säntis är fantastiskt, sommar som vinter! Grönt eller vitt! 




Ovido - Quiz & Flashcards