Alla inlägg den 2 januari 2011

Av carpe - 2 januari 2011 21:48

Sitter hemma hos mamma och skapar mitt allra första blogginlägg som inte är skrivet på min egen dator. (Och även årets första!) TV6 visar 2½ Men och datorn sitter i knäet. Väldigt bekväm soffa!


Ceasar är hos sin feriematte Céline och njuter förhoppningsvis av att leka med sin bästis igen! (Katten Nia). Jag längtar efter att tävlingssäsongen startar upp ordentligt, och att Anneli o Misu tar sig tillbaka till Europa. Konstigt att man kan bli så beroende av tävlingar.


Nu är jag i Sverige i ca en vecka till, förhoppningsvis halkar jag inte och bryter lårbenet under tiden, för halt är det som en skridskorink!! Vad hände med Sveriges snöskötare??

  Som tur är finns svenska matbutiker kvar! Det kan inte bara vara jag som går runt med ett leende på läpparna bara för att jag ser hyllor med Mariekex, Pågenlimpa, Barnängen-produkter eller Arla! Fantastiskt vad glad man kan bli av matprodukter!! Då känner man riktigt hur patriotisk man är, trots att jag tvivlade efter att ha suttit brevid det svenska paret vid gaten i Amsterdam.. Svenskare och gnälligare kunde de inte ha blivit, frugan iallafall. Mannen var bara lång, tyst och blond - stereotypsvensk.


Hoppet om blågul stolthet kommer tillbaka sakta men säkert!

Ovido - Quiz & Flashcards