Alla inlägg den 16 mars 2013

Av carpe - 16 mars 2013 03:24

Omg. Det här är helt underbart great. Jag har precis sjunkit ner nyduschad i soffan hemma på fire barrel drive, how i met your mother går i maraton på tv och vi har just vunnit Grand Prix med Graciella. Äntligen en GP-seger efter alla trehundratusen olika placeringarna!

Thermal närmar sig sitt slut och trots alla mina fördomar har Thermal satt sig på plussidan. Visst, det är inte Wellington på långa vägar, men definitivt uthärdligt med rätt människor och vi har faktiskt haft det himla roligt vår lilla familj. Hästmässigt är det fler bättre stallar än i wellie, men grounden är absolut inte den bästa. Det måste fixas. Det är nära till allt och alla har alltid tid att hälsa på varandra, så även om man inte vill se vissa människor kanske så är det såpass litet att du måste uthärda, så make sure du älskar alla :)
Vädret har varit gorgeous hela tiden måste jag säga. Det kallaste dagtid har väl varit 23 grader och sol, och inte en dag har det regnat. Den här veckan har det väl varit sisådär, jag gillar värme men när det ligger över 35 celsius och man faktiskt måste jobba i en öken så är det inte megagött att ränna runt i!

Jag hoppas på att jag kan åka ner till Florida och Tampa nästa vecka och att jag snart får träffa min hund igen. Jag saknar honom galet mycket.
På söndag är det million dollar-klassen och det är den enda klassen vi har kvar här i öknen. Ladda tror jag det kallas!? Hey ho. Ska man orka ta sig upp och byta tvätt i maskinen? Borde man packa lite? Försöka ta reda på sitt bankkort? Naaah, jag stannar nog här i soffan nån minut till. Eller två.

Ovido - Quiz & Flashcards