Alla inlägg den 24 augusti 2011

Av carpe - 24 augusti 2011 21:09

Weei weei jag har mitt ryska visum! Trött som få är jag också. Den som vill besöka världens längsta gata, tar sig till Bern, huvudstaden i Schweiz och letar upp Thunstrasse. God I thought I'd die!! som jag dessutom kanske råkat nämna tidigare är inte ryssarna världens vänligaste. Inte ville de idag heller bevisa motsatsen, då de lät mig köa med tio andra ute på gatan i stekande sol och 30 grader. Normal? Don't think so!I måndags red jag sex hästar innan lunch. Wow. Snacka om träningsvärk. Ex-Djungel George gjorde i ordning alla mina hästar en efter en och när jag nångång emellan två hästar ville pausa två sekunder blev jag utkörd direkt med en startklar häst i släptåg.. Efter passet gav jag över tyglarna till Ex-Djungel George och tog mig an nästa. I ain't kidding you, jag skulle aldrig vilja vara proffsryttare! En eller ett par sisådär nångång ibland räcker finemang! Speciellt det svenska Cagliostro-stoet tog musten ur mig, men jag kan inte påstå att Ottaline var så mycket bättre hon. De andra skötte sig finfint, bäst för dagen var nog Pepito eller hingsten. Red WT för första gången på bana, och det var ju en helt ok upplevelse. Sötast var cypriotiskans femåring;-) bockade runt och var allmänt glad och det gillar vi ju! Nåväl.


Sen hade vi min Tanneriga helg. Som jag skrev innan är E inte den mest beräkneliga figuren i denna värld. Såklart inte i fredags heller. Jag fick ju tag på honom på torsdagkvällen och vi skulle åka till Luzern på fredagen från SG 08.48 'Kom i tid' uppmanade han mig. Vem tror ni missade tåget? Till slut hamnade vi iallafall på samma tåg och iväg bar det! Med oss hade vi en taiwanesiska som jag inte riktigt uppfattade namnet på men vi kallade henne för Cherry. (E kunde säkert namnet, klient som hon är el nåt). Trevlig dag i Luzern som innehöll lunch, bank-visning och glass vid svanarnas sjö. Jag och E droppade taiwanesiskan på flygplatsen och drog oss hemåt mot SG-festen.

Och snacka om Sangallerfescht--- kan det finnas mer människor i denna staden?? Jag och järngänget hade grymt roligt, mer kan man inte säga. Billiga och bra drinkar fick man hos brandmännen, Lars Ungtomte och Martin Italien underhöll oss med diverse lustigheter samtidigt som jag och P sprang för att köpa thaimat titt som tätt. 

 Lördag morgon upp tidigt, gå ut med hunden och sen tillbaka in till stan för att järngänget alla skulle ta sig tillsammans (mer eller mindra nyktra haha) till Österrike för en lunch till S's ära, då S faktiskt fyllde så mycket som 30 (hade man bara sett skallen på honom hade man nog gissat på äldre)! Väldigt trevligt var det, åkte upp på Pfänderberget med utsikt över sjön. Sen provade vi alla på trampolin med sele, dagens höjdpunkt!!

Vid 19-tiden var vi tillbaka i Schweiz och SG igen, då var det bara att gå med hunden igen och sen duscha och byta om för SG-fest part II. Nu skulle ju S firas på riktigt:D Det var väldigt roligt och underhållande, jag var dock grymt trött och var tvungen att jobba dagen efter, så efter champagne-skålningen vid tolvslaget drog jag mig hemåt. Och hur skönt var det inte att mötas av sängen efter en sån här helg! 


Idag tar jag det lugnt, trots att det är fredag. Ska dra in en storm inatt så det är nog lika bra det. Imorgon blir det ev elefanten. 

Ovido - Quiz & Flashcards