Alla inlägg den 1 april 2012

Av carpe - 1 april 2012 06:28

(Vilket i praktiken betyder att jag maste kopa mig en hjalm. Hjalmtvang pa USEF-tavlingar. URK.)






Omg vad tiden gar undan! Har har jag ju inte bloggat pa evigheter! 


Forra lordagen tog jag med mig Maria sa att hon kunde fa spela polo innan hon akte hem och ponnyerna var saa duktiga. Maria forsokte spela med vansterhanden men bade Lucky och Rob sa at henne att det gick inte alls for sig. Buffalo som jag red pa skulle jag kunna kopa pa flacken! Han ar trots sin ungdom, han ar bara tre, sa vandbar, smart och positiv! Nastan enklare an finfina Elideal och Chinchilla hos Mario! Och det ar svart att vara!


 




 


Sen var vi pa polomatch i sondags innan Miami. Det ar verkligen den frasigaste sporten av alla, och just denna dagen gick det sa vilt till att det var x antal ryttare som trillade av hitan och ditan! Vi satt dar i graset och njot som bara den, med champagne och vin pa bordet brevid. Hund var ocksa med forstas och han fick med sig en egen poloboll hem! Cattis (som ju ar Annelis van fran borjan men numera en i team AWESOME !!) platade pa som bara den och bilderna blev saaa fina! Hoppas man far se de pa datorn snart!  


Sen var det ju Miami. Nagot kaosartat med hotellet dar i borjan, och som tur var sa kom jag, Erik och Andie dit forst sa att vi fick ett rum med tva sangar och inte bara en! haha! Ibland far man ha turen med sig! Naval efter mangt och mycket kunde vi ta oss ut i den varma natten och direkt till Mangos. Aaaaaaahhh Kuba..!!!! Im just saying, jag vill gifta mig med en kuban! Halva ganget drog pa gayklubb (dar det var morkt och tjejerna konstigt nog var popularast!), Cattis lamnades vind for vag (nastan, jag dansade ju uppe pa overvaningen och Andie drack dyr cola, vi hade henne  under uppsikt!) och Sandra forsvann. Nanstans. Lol. Jag ar nastan heeelt nojd med kvallen forutom med tva saker, och det ena ar att jag missade nagons  "SHOT! SHOT! SHOT!"-upptradande som bor ha varit nagot extra att se haha! 


Nu lamnar vi Miami, och atergar till att fira att THE CIRCUIT IS OVER!! Yiiiihaaaa! Halleluja! Det ska firas, imorgon, med ett besok pa Mangos! Oooopa!!!!

Jag har ridit. Mest hela veckan. Ash har bara ridit nar hon har tavlat. Vad ar det liksom? Aja. Jag kan ju inte klaga pa att jag inte far rida i alla fall. Men nar det ar 30 grader ute och stekande sol sa vore det faktiskt ganska najs att stanna inne i stallskuggan. Att man aldrig ar nojd :)

Nojda ar vi inte heller med att delar av den svenska maffian lamnar oss. Forst var det Poppe. Sen Ck. Sen Maria. Jeroen. Andie. Steph imorgon. Erik tisdag. Anyone forgotten?


Men CIRCUIT is over!!! Och jag ska aldrig jobba med hopphastar igen efter 2012, jag ska resa och sen ska jag bli marinbiolog och sen ska jag kopa mig polohastar och gora mig ett lag med Anneli och Maria! Thats it! 140 dagar kvar tills allt borjar!!! CAN NOT WAIT 


Och nu ska jag sova. Ratt sa trott,. det har varit en laaaaaang  mordarvecka.


Ovido - Quiz & Flashcards