Alla inlägg den 26 februari 2012

Av carpe - 26 februari 2012 05:51

Glömde säga att Eleanor också gillar Miami! Hon är därnere och får mani-pedi :D Sen hoppas jag dock attt hon är tillbaka snart efter sin spa-vistelse!

Av carpe - 26 februari 2012 05:16

Jaha. Då var det lördag igen och här sitter jag efter klassen (som det inte pratas så högt om!), klockan är 11.19 PM och jag har precis städat lite. Nu tänkte jag uppdatera bloggen lite innan det är sängdags. 


Veckan som gått har inte varit den bästa, om man inte bortser från vädret som har varit heeelt amazing. Vi har haft 30+ varje dag förutom idag och därmed har vi också hunnit med att besöka havet nästan varje dag! Vilket är helt sjukt härligt, saltvatten, sol och ehhh possible sharks, är som balsam för själen! I onsdags då jag och Jeroen (en av världens bästa gaykillar, bara så att alla vet lol) var där efter jobbet som vanligt var det vågor höga som jag-vet-inte-vad, och vi lekte runt där i säkert en timma. Minst. Det var liksom så att vi inte ville gå upp, alls. Livet var så mycket bättre när man låg där och guppade i vågorna, fick salt i ögonen och sanden liksom bara var överallt. Thank god the beach is always there for us! (Det var annars en helt crappy dag, så just det där besöket hade inte kunnat bli så mycket bättre.) Vattnet är ju inte rasande varmt, sisådär 75 Fahrenheit, vilket är 23.8 grader, men det är ändå helt godkänt! Dagarna efter nu har kroppen varit helt sore, för vi simmade rasandes hårt.


 





 




 


Sen var jag på middag med en av mina favorititalienare och dennes groom på Bonefish Mac's, men vänta nu, det var nog i tisdags, och det var väldans trevligt. Italienaren är ju helt galen och han förstår det inte själv haha. I torsdags åkte vi som vanligt in till West Palm Beach på shoppingtorsdag med Maya och vi drog med oss halva av Swedish Mafia på köpet. Jeroen och Maya klickade precis som jag trott att de skulle, och Maria tappade bort sig som vanligt lol. (Eller så var det vi som försvann, men mest troligt är nog alternativ nummer ett.) Vi åt en sen middag på California Pizza Kitchen som är en helt utmärkt vardagsrestaurang! God mat och fantastiskt vin kompletterat med underbara vänner, det kan inte bli bättre. 


Igår åkte vi och badade igen, men det blev bara ett snabbdopp innan vi tog oss till Casa de la Anneli för svenska pannkakor, glass, grädde, chokladsås och rödvin, vilket var en great mix. 


Längtar till Miami imorgon, och att vara ledig på måndag. Och så längtar jag ju förstås efter augusti som en galning. Mer info kommer snart. 


Tills dess, håll till godo:



Ovido - Quiz & Flashcards