Alla inlägg den 14 februari 2012

Av carpe - 14 februari 2012 04:21

Omg. Omg. Vilken söndag vi hade! Tiden flög iväg och vi hade så roligt att vi somnade. Men först klockan fem på morgonen och först efter att vissa (känn er träffade!) fört ett sånt oväsen i hotellkorridoren att vi imorse fick böta, och först efter att ha dansat på Mango's, och först efter allmänt kaos. Tack än en gång till Dwayne som gav sin tröja åt mig, jag lovar, du får tillbaka den om två veckor igen! En del gick hem med oss som vanliga människor där vid fyrasnåret på morgonen och andra traskade helt sonika hem själva (gör aldrig om det!). Mina vänner, missade vi Jackson-showen eller var det bara jag?

Nattpizzan var gigantisk och jag fattar inte att jag klarade av hela. Dessutom brände jag tungan på den och det känner jag fortfarande! Mitt knä överlevde med nöd och näppe, men vi får väl se vad han säger imorgon.. Mitt kort blev spärrat på grund av unusual activity, men Jeroen räddade mig. Vad kan man säga mer än att Miami faktiskt är mycket trevligt? Så trevligt att vi bara vill stanna där, vem vill eller orkar jobba liksom? Låt mig bara ligga där på stranden i min hängmatta under mitt älskade palmträd. Och varje kväll kan jag hänga med mina vänner och vi kan bara carpe diema. (Vilket i och för sig betyder att vi måste modifiera Miami Beach en aning, men det löser vi!) 


Snabb sammanfattning av en grym kväll och av fantastiska vänner. Utan vänner funkar det liksom inte. Vad hade man gjort om man stod helt ensam här i världen, vad hade man gjort? Jag börjar redan få lite panik över att vi är halvvägs genom circuiten, vilket iof är underbart bara det, men samtidigt så betyder det att vänner åker härifrån och det vill jag absolut inte.


Nu är det nästan så att jag känner för att börja läsa Mandelas självbiografi men den får nog vänta till imorgon då jag förhoppningsvis inte kommer stupa i säng utan bara lägga mig som vanligt. Håll tummarna inför imorgon, halta Lotta har planerat in ridning på schemat, och det känns ju som om att det kommer gå sisådär. Men knäet har ju överraskat innan och trots att det är väldigt varmt just nu, så har jag smörjt på en hel årsförbrukning av Topricin som förhoppningsvis ska göra underverk. 


Är det nån som vill ha bilder från kvällen så ska jag göra mitt bästa för att få hit dem. Puss på er.

Ovido - Quiz & Flashcards