Alla inlägg den 24 maj 2011

Av carpe - 24 maj 2011 21:59

Alltså nu går det nästan lite för långt. Inte nog med att man är förvirrad och confused själv, nu kommer Mackan och sätter myror i huvudet på både mig och Sandor. Vet inte riktigt vad han håller på med men jag vet att jag kommer berätta så snart jag vet något mer.


Om ni inte har varit vid Bodensee och Arbon, ska ni definitivt ta er hit. Framför allt du Anneli!! (Vi ska btw snacka)--! Vad kan vara mer avkopplande att leka med hunden vid vattnet, simma lite, titta på svanar, sukta efter båtarna eller äta glass i solen? Bodensee rules! Att man dessutom ser 3 olika länder från sin handduk är inte illa!

Snart är det St Gallen, en tävling jag ser fram emot extra mycket, då det är min absoluta favorit under året och min älskade hund föddes dessutom här för 2 år sedan, så nu ska han få fira sin 2a födelsedag på födelseplatsen. Förhoppningsvis regnar det inte som förra året!


Igår var vi och åt indiskt. Jag från Sverige, Thelma från Cypern, Donni från Brasilien och Sandor från Ungern. Mer internationellt kan det knappt bli! Gott och trevligt var det också. Imorgon tävling på någon plats i Luzern som heter Dagmarsellen, Cassin/Viggy/Amor får följa med för att träningshoppa, inga knoppar här inte! :D

Vi hörs om resultat och spännande saker soon.

Ovido - Quiz & Flashcards