Alla inlägg den 27 april 2011

Av carpe - 27 april 2011 19:38

Busy dagar har sprungit förbi och väntar ännu! Det gillar vi. Förra veckan var det bergsbestigning, lunch vid Bodensee, grillning hemma x2, tävlingsdagar i Amriswil med ett kärt återseende av Louise och Maja och tre vinster (tre jackor:D), utgång i Österrike och tja, kvällar i Spisegg.


Att clubba i Österrike var något speciellt. jag menar, nästan alla har varit i Österrike men hur många åker över dit för en kväll att gå ut med tjejerna (och Sandor!)? En gigantisk byggnad med 4 olika dansgolv, matställe och den största parkeringen någonsin utomlands som nästan bara bestod av schweizerbilar. Vi hängde allra mest i partyhits-delen, där vi skakade våra lurviga till låtar som 'Cocojamboo', 'Wannabe' och 'Walking on Sunshine'.


Den här veckan har förflutit relativt snabbt. I måndags var det Amriswil och pizza, igår var det Spiseggkväll igen och idag har jag varit ledig, men knappt gjort nåt annat än sovit. Urtrött efter förra veckan. I torsdags hade vi bergsbestigning/Horn/grillning, säng kl 01.00 Upp igen 06.30, jobba vanligt till 18, sen i säng redan vid 23. Upp igen lördag morgon, var i stallet innan 06, kom tillbaka efter tävlingen 20.00, duscha/byta om och off to Österrike! Var hemma igen vid 04-tiden, upp och jobba ensam söndag 06.45 Jobb till 17.30, i säng kl 22, och i stallet redan igen 04.40 Var på tävling hela dagen och klar klockan 19.30 i stallet. Då tog vi en pizza och sen stupade jag i säng..!!


Nu kokar jag potatis. En mycket trevlig syssla med väldans lite arbete som resulterar i något gott! :D




Ovido - Quiz & Flashcards